Er wordt een nieuw project gestart en u hebt alle mensen nodig voor de bestaande operatie of u hebt niet de juiste mensen in de organisatie. Herkenbaar, Verbeterfabriek kan bijdragen om uw project te valideren. Waarbij wij het gehele V-model kunnen beheren. Van het opstellen van het validatie master plan t/m het opstellen en uitvoeren van de benodigde protocollen.

Intake

Bij de start van een project zullen we samen met u de uitgangspunten van het project en het validatieplan  opstellen. We gaan samen de doelen, eisen en wensen voor het plan bepalen. Vanuit deze vraag komen wij met een plan van aanpak voor het project en zullen dat met u bespreken. Als u het eens bent over de aanpak brengen wij een passende offerte uit waarin de aanpak duidelijk omschreven staat zodat alles helemaal duidelijk is en de neuzen dezelfde richting op staan.

Implementatie

Wij kunnen zorgen voor de complete validatie van uw project. Wij gebruiken onze kennis en ervaring voor uw succesvolle validatie. Waarbij we ervan uitgaan dat uw processen, installaties, machines, procedures en analysemethodes dienen te voldoen aan goed omschreven DQ, IQ, OQ en PQ protocollen. Zodat u voldoet aan de vereisten  van de FDA, GMP en GLP richtlijnen. 

Contact

Frank van de Graaf
06 – 25 32 14 48
[email protected]

Geert Cloosterman
06 – 22 32 10 82
[email protected]

Gerard Geurts
06 - 29 81 94 11
[email protected]

Social media

Quote

People are responsible adults at home. Why do we suddenly transform them into adolescents with no freedom when they reach the workplace?

Ricardo Semler

Copyright © 2023 - Alle rechten voorbehouden aan Verbeterfabriek B.V. | Vormkracht10