Een klein team met grote kwaliteiten.

Verbeterfabriek bestaat uit mensen die samen met u aan de slag gaan om met uw bedrijf een volgende stap naar een succesvolle toekomst te zetten. We richten ons op de productie- en procesindustrie en de ondersteunende organisaties.

Wij werken samen met u om een efficiëntere en effectievere organisatie te bereiken.

Dit doen we door de mogelijkheden om efficiënter en effectiever te werken in kaart te brengen. Daarna gaan we met u aan de slag om de processen die leiden tot een verbetering op te zetten en in te voeren.

Verbeterfabriek heeft daarnaast ruime ervaring in project management. Als uw bedrijf projecten heeft waar ondersteuning van buitenaf gewenst is, vindt u in Verbeterfabriek de juiste partner.

De Verbeterfabriek combineert een brede technische kennis met een gedegen kennis op het gebied van bedrijfskunde. Deze unieke combinatie samen met een jarenlange werkervaring in de hightech procesindustrie maakt de verbeterfabriek tot uw professionele partner.

Frank van de Graaf

Frank van de Graaf heeft een brede kennis op het gebied van productie.

In de afgelopen 10 jaar heeft hij vele rollen vervult: project manager, productie improvement, coaching, commissioning & qualification, QA & process improvement, definitie en opvolgen van activiteiten (planning), change management, definiëren van klant wensen.

Frank is een enthousiast persoon met een positieve uitstraling. Een sterke teamspeler, die in staat is om een constructieve atmosfeer te creëren met openheid & commitment. Sterke persoonlijke eigenschappen, pragmatisch, communicatief sterk, in staat om snel samenwerking en team spirit te creëren, vernieuwend, betrokkenheid en een “finish”-mentaliteit.

Mail naar Frank

Geert Cloosterman

Geert Cloosterman heeft ruime ervaring in productie en engineer in de high tech. industrie. Met zijn kennis om de kwaliteit van de processen en producten te verbeteren heeft hij de laatste jaren vele bedrijven op een hoger plan gezet.

Hij heeft samen met bedrijven continu verbeter programma’s opgezet en ingevoerd en als projectmanager gewerkt aan kwaliteit programma’s. Op engineering vlak heeft hij ondersteuning geleverd bij commissioning & qualification.

Geert staat bekend als een echte teamspeler en kan structuren brengen in complexe uitdagingen. Hij werkt altijd aan praktische oplossingen voor alle partijen. In zijn vrije tijd gebruikt hij zijn kennis om als bestuurslid bij zijn voetbalvereniging aan een gezonde en leuke vereniging te bouwen.

Mail naar Geert

Gerard Geurts

Gerard Geurts heeft veel ervaring op het gebied van projectmanagement in zowel de semiconductor industrie als voedingsmiddelenbranche en farmaceutische industrie. Daarnaast heeft hij met zijn Black Belt -achtergrond veel kennis opgedaan op het gebied van procesverbetering ten behoeve van technische processen en bedrijfsprocessen.

Het geeft Gerard voldoening om deze processen op een opbouwende en transparante wijze binnen een organisatie efficiënter en effectiever te maken. Hij begeleidt als teamspeler de mensen bij deze procesontwikkelingen, om hen zo in hun werk beter te laten worden en het werkplezier te verhogen.  Deze combinatie levert een belangrijke bijdrage aan het duurzaam en aantoonbaar verbeteren van proces en organisatie.

Mail naar Gerard

Copyright © 2024 - Alle rechten voorbehouden aan Verbeterfabriek B.V. | Vormkracht10